Зума игра со мајмун

Направи топки исчезнат пред тие да цица низ дупката.
За тоа ти треба да се формираат групи од 3 џамлии со иста боја.

Контроли.

  • : Користете го глувчето за да се стремите и фрли топката.

Зума-игра-со-мајмун
61% сакам оваа игра