Зума игра со мечка 2

Целта на играта е да ги избришете сите топки пред да стигнат мечка.
Во групи од три или повеќе топчиња со иста боја.

Контроли.

  • : Користете го глувчето за да се стремите и фрли топката.

Зума-игра-со-мечка-2
60% сакам оваа игра