Зума игра со мравки

Елиминирање мравки заедно кои се идентични во групи од 3 или повеќе.

Контроли.

  • : Користете го глувчето за да се стремите и да се започне на мравки.

Зума-игра-со-мравки
65% сакам оваа игра