Зума игра со панда

Помош панда да се соберат истите објекти во групи од 3 или повеќе да се направи да исчезнат.

Контроли.

  • : Користете го глувчето за да се стремите и фрли објекти.

Зума-игра-со-панда
67% сакам оваа игра