Зума со панда

Помош панда да се соберат на топчиња со иста боја во групи од 3 или повеќе да се направи да исчезнат.

Контроли.

  • : Користете го глувчето за да се стремите и фрли топката.

Зума-со-панда
66% сакам оваа игра