Loja me Zuma Bear 2

Qëllimi i lojës është për të fshirë të gjitha topat e para se ata të arrijnë Bear.
Në grupe prej tre ose më shumë topa të njëjtën ngjyrë.

Kontrollet.

  • : Përdorni miun për qëllim dhe hedhin topin.

Loja-me-zuma-bear-2
59% love këtë lojë