Lojë Zuma me një Panda

Ndihmojë panda për të mbledhur objekte të njëjta në grupe prej 3 ose më shumë për t'i bërë ato zhduken.

Kontrollet.

  • : Përdorni miun për qëllim dhe hedhin objekte.

Loje-zuma-me-nje-panda
64% love këtë lojë