Lojë Zuma me topa

Qëllimi i lojës është që të mbledhë topat identike në grupe prej 3 për t'i bërë ato zhduken.

Kontrollet.

  • : Përdorni miun për qëllim dhe hedhin topin.

Loje-zuma-me-topa
64% love këtë lojë