Lojë Zuma në plazh

Duke përdorur grupe formë të miut tre topa të njëjta për t'i bërë ato zhduken ..

Kontrollet.

  • : Përdorni miun për qëllim dhe hedhin topin.

Loje-zuma-ne-plazh
60% love këtë lojë