Lojë Zuma në xhungël

Mblidhni topa identike në grupe prej 3 ose më shumë për t'i bërë ato zhduken.

Kontrollet.

  • : Qëllimi dhe hedhin topin.

Loje-zuma-ne-xhungel
64% love këtë lojë