Zuma me Panda

Ndihmë panda për të mbledhur topat e të njëjtën ngjyrë në grupe prej 3 ose më shumë për t'i bërë ato zhduken.

Kontrollet.

  • : Përdorni miun për qëllim dhe hedhin topin.

Zuma-me-panda
65% love këtë lojë